اخبار

برگزاری کارگاه "انتقال تجربه صنعتی به مناسبت روز جهانی غذا"

برگزاری کارگاه "انتقال تجربه صنعتی به مناسبت روز جهانی غذا"

دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با همکاری دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه علوم پزشکی، کارگاهی با عنوان "انتقال تجربه صنعتی به مناسب روز جهانی غذا" در محوطه دانشکده تغذیه در روز چهارشنبه 23 مهر ماه سال جاری ساعت 10 الی 12 برگزار می نماید. در این کارگاه خانم دکتر سارا فرزادمهر سرپرست R&D شرکت کشت و صنعت روژین تاک به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

۲۲ مهر ۱۴۰۴ ۱۲:۳۳