اخبار

رویدادملی استارتاپی نوآوری های محصولات غذایی برگزار گردید.

رویدادملی استارتاپی نوآوری های محصولات غذایی برگزار گردید.
با پیگیری های دفتر ارتباط با صنعت و جمعه دانشگاه رویداد ملی استارتاپی نوآوری های محصولات غذایی با همکاری پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه و شرکت شهرکهای صنعتی استان در کتابخانه مرکزی با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، رئیس مرکز رشد و معاون شرکتهای صنعتی برگزار گردید.
درادامه کارگاه انتقال تجربه باحضورمدیرعامل شرکت روژین تاک آقای مهندس سیدمظفر عبداله برگزار شد.
در پایان مراسم به ۵طرح برترمنتخب توسط داوران،جوایزی اهدا گردید.
۲۴ مهر ۱۴۰۳ ۱۱:۰۴