اخبار

رویداد ملی استارتاپی نوآوری های محصولات غذایی

رویداد ملی استارتاپی نوآوری های محصولات غذایی

مدیریت توسغه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی باهمکاری فن بازار منطقه ای استان کرمانشاه برگزار می نماید.

- - - پذیرش ایده های خلاقانه و نوآورانه (بصورت گروهی حداقل2نفر) در محورهای:

  •  غذاهای فراسودمند
  • مواد اولیه صنعت غذا
  • کاربرد هوش مصنوعی در صنایع غذایی
  • سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • فرمولاسیون و فرآیندهای تولید در صنایع غذایی
  • روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی

 - - - به 5 نفر از ایده پردازان برتر جوایز ارزنده نقدی پرداخت می گردد.

  • نفر اول: 110 میلیون ریال
  •  نفر دوم : 90 میلیون ریال
  •  نفر سوم: 70 میلیون ریال
  •  نفر چهارم: 40 میلیون ریال
  •   نفر پنجم: 30 میلیون ریال


لازم بذکر است جهت ثبت نام و ارسال طرح (در قالب پاورپوینت) و تکمیل فرم ثبت نام آنلاین به آدرس درج شده مراجعه نمایید.

مهلت ثبت نام و ارسال طرح: 1403/7/15

داوری طرح ها : 1403/07/20

برگزاری رویداد : 1403/07/22

کسب اطلاعات بیشتر: 38254144-083 داخلی شماره 13

 

فرم ثبت نام آنلاین

(درصورت بروز خطا در تکمیل فرم ثبت نام، مشخصات فردی، ایده و همچنین فایل پاور پوینت تکمیل شده را به آدرس htc@kums.ac.ir ارسال فرمائید)

۱۸ شهریور ۱۴۰۳ ۱۲:۱۹