از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بعنوان یکی از برترین دانشگاه های فناورانه علوم پزشکی تقدیر شد.

دکتر قباد محمدی رییس دانشگاه جایزه برترین دانشگاه های فناورانه علوم پزشکی را در افتتاحیه هفتمین فن بازار ملی سلامت دریافت کرد.
دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران در تیپ یک، کرمانشاه در تیپ دو و شاهرود در تیپ سه بالاترین امتیاز فعالیت های فناوری را در رتبه بندی تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کسب کردند.
با اعلام نتایج  رتبه بندی تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی برترین‌ها در زمینه فعالیت های فناورانه نیز معرفی شدند و طی آن در میان دانشگاه های تیپ یک به ترتیب دانشگاه تهران، شهید بهشتی و شیراز رتبه یک تا سه را کسب کردند، در میان دانشگاه های تیپ دو کرمانشاه، گیلان و همدان برترین امتیازات را کسب کردند و دانشگاه های شاهرود، بم و خراسان شمالی در تیپ سه بیشترین امتیاز فعالیت‌های فناوری را به دست آوردند.
در افتتاحیه هفتمین فن بازار ملی سلامت از سه دانشگاه برتر با عنوان برترین دانشگاه های فناورانه علوم پزشکی تقدیر شد و دکتر قباد محمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه لوح تقدیر و نشان دریافت کرد.