شورای فناوری دانشگاه در تاریخ 20 مرداد به صورت مجازی برگزار شد.

در این جلسه تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید:

1-با درخواست شماره 27/رم/104/7/پ تاریخ 15/05/1400 آقای دکتر مسعود فلاحی جهت تغییر مجری اول طرح با عنوان "تولید انبوه لارو مگسLucilia sericata Meigen Diptera: Calliphoridae   عامل ترمیم کننده زخم¬های انسانی" با خانم سمیه مهدوی کیان عضو هیئت علمی گروه پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موافقت گردید.

2-پیرو درخواست شماره 29/رم/104/7/پ تاریخ 15/05/1400 آقای احمد تاجهمیری جهت تسویه طرح با عنوان "تولید مایکوپروتئین غنی شده با ویتامین D"، با تغییر تعهد اخذ تاییدیه به جای دریافت مجوز از معاونت غذا و دارو موافقت گردید و بدینوسیله اتمام طرح فناوری مذکور مورد تایید قرار گرفت. در خصوص تسویه مالی طرح نیز مقرر گردید که تشخیص کمیته مالی معاونت در خصوص هزینه های صورت گرفته تا مرحله اخذ تاییدیه به عنوان ملاکی برای هزینه طرح در نظر گرفته شود.

3-عطف به افتخارات متعدد کسب شده پس از اجرای طرح "طراحی و اجرای فناوری واقعیت مجازی برای کاربرهای دندانپزشکی" برای دانشگاه و مجری محترم و همچنین جذب گرنت‌‌های 300 و 100 میلیون ریالی از مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش و پزشکی کشور جهت بکارگیری این فناوری در فرایندهای آموزشی، با درخواست آقای دکتر میثم سیاه منصوری به شماره 28/ رم/104/7/پ و تاریخ 15/05/ 1400 مبنی بر حذف تعهد استخدام 1 نفر نیروی انسانی موافقت شده و طرح مذکور اتمام یافته اعلام گردید.

4-با درخواست شماره 26/ رم/104/7/پ تاریخ 15/05/ 1400 آقای دکتر میلاد اختراعی جهت تسویه طرح تک برگی مرتبط با فراخوان دهم، با عنوان "فریز آزمایشگاهی پرتابل هوشمند" موافقت گردید.

5-با  پذیرش هسته فناور آقایان سید مظهر حسنی و محمد محسنی نسب با عنوان طرح " حذف برخی تانن ها از چای به منظور کاهش آنمی فقر آهن" موافقت شد.

6-با پذیرش شرکت دانش بنیان آروین مروارید اردیبهشت به عنوان شرکت همکار در زمینه "سامانه ارائه نرم‌افزار طرح نویسی، تدوین طرح کسب وکار جامع، تدوین طرح کسب وکار استارتاپ، تدوین طرح کسب وکار مالی، مشاوره، آموزش، فروش، ارزیابی و سایر خدمات مربوط به طرح کسب و کار"، مطابق با تعرفه پیوست شماره1 موافقت شد.

7-با پذیرش شرکت معیار تراز یکان به عنوان شرکت همکار در زمینه "تاسیس، تجهیز، راه‌اندازی آزمایشگاه کالیبراسیون تجهیزات آزمایشگاهی در کلیه کمیتهای مترولوژی و همچنین سرویس و تعمیر جهیزات آزمایشگاهی"، و تعرفه های عملیاتی مطابق با پیوست شماره 2 موافقت شد.

8-عطف به آیین نامه ابلاغی وزارت متبوع در خصوص مراکز رشد اقماری دانشگاه‌ها و پیرو پیشنهاد مدیریت توسعه فناوری سلامت مقرر گردید پس از انعقاد قرارداد تفاهم نامه مراکز رشد اقماری با دانشکده‌ها/پژوهشکده‌های دانشگاه، اتاق اختصاص داده شده به اعضای هیات علمی فناور آن دانشکده/پژوهشکده که فعالیت واحد فناور آنها توسط شورای فناوری مورد تایید قرار گرفته است به عنوان فضای مرکز رشد قمر در نظر گرفته شود.

9-پیرو پیشنهاد مرکز رشد فناوری سلامت، شیوهنامه حمایت از شرکت‌های فناور جهت حضور در نمایشگاههای تجاری خارج از کشور مطابق با پیوست شماره 3، مورد موافقت قرار گرفت.

۷ شهریور ۱۴۰۰ ۰۹:۳۸