شورای فناوری دانشگاه در تاریخ 27 آبان به صورت آنلاین برگزار شد.

در این جلسه تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید:

1-       طرح فناورانه تک برگی"فریزر آزمایشگاهی پرتابل هوشمند جهت حمل محلول های زیستی" مورد موافقت قرار گرفت.

2-     گزارش پیشرفت طرح "دستگاه فشار منفی هوشمند، با قابلیت های کنترل از راه دور، شست و شوی زخم به روش پیشرفته و اعمال لرزش با فرکانس قابل تنظیم در نواحی اطراف زخم مورد بررسی و تایید قرار گرفت.

3-     با پذیرش 1 هسته فناور و 2 شرکت همکار و همچنین تبدیل وضعیت 2 هسته به شرکت موافقت شد.

4-     با تمدید عضویت شرکت "پارس ارابه زاگرس" به مدیرعاملی جناب آقای کمال‌الدین جعفرمنش به مدت شش ماه موافقت شد.

5-     با 2 درخواست تسهیلات به مبلغ 80 میلیون ریال و 120 میلیون ریال موافقت شد.

6-      3 طرح‌ ارتباط با صنعت دانشگاه در جلسه مطرح و انجام آن مورد تایید قرار گرفت.

7-     کلیات بخش اختیاری کارنامه پژوهش و فناوری ترفیع پایه اساتید که از سوی دفتر توسعه فناوری دانشگاه تدوین شده بود مورد بررسی و تایید قرار گرفت. مقرر گردید پیشنهادات دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی نیز جمع بندی شده و طی جلسه ای با حضور معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه جمع بندی نهایی صورت گردد.

8-     با پیشنهاد مدیریت توسعه فناوری دانشگاه مقرر گردید، اعتبارات اختصاص یافته به دانشگاه از سال جاری بابت تایید اعتبار دانش بنیانی شرکت‌های عضو، طی یک طرح فناوری خارج از فراخوان و بصورت گرنت به شرکت دانش بنیان مربوطه پرداخت گردد. تایید طرح فناوری توسط شورای فناوری صورت خواهد گرفت.