رقابت طراحی لوگوی پارک فناوری سلامت کرمانشاه

مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نظر دارد جهت طراحی لوگوی پارک فناوری سلامت رقابت عمومی را برگزار نماید.

فرایند بررسی طراحی‌ها تا نیمه شهریور ماه، در کمیته‌ای متشکل از مسئولین پارک فناوری سلامت و هنرمندان بررسی شده و طرح برتر طی رای‌گیری عمومی انتخاب خواهد شد. لگوی برتر از سوی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفته و جایزه نفیسی به آن تعلق خواهد گرفت.

به عنوان راهنمایی جهت علاقمندان موارد زیر قابل ذکر می باشد.

1-    محور فعالیت پارک فناوری سلامت در حوزه‌های فناوری سلامت شامل دارو، تجهیزات پزشکی، صنایع غذایی، محصولات آرایشی و بهداشتی و فناوری اطلاعات سلامت می­باشد.

2-    لگوی پارک باید طبق قواعد سادگی، گویا بودن و زیبایی در گرافیک اجرا گردد.

3-    پیشنهاد می‌شود از حروف انگلیسی در طراحی لگو استفاده نشود.

مهلت ارسال طرح :31 مرداد ماه 99

بدین منظور از کلیه علاقه مندان دعوت می­گردد طراحی­ های خود را از طریق لینک زیر ارسال نمایند.

جهت ارسال طرح کلیک کنید

آدرس دبیرخانه: کرمانشاه، خیابان سیلو، پایین تر از میدان شهدا، مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

تلفن: 38237033-083

آدرس الکترونیکی: htc@kums.ac.ir