برگزاری جلسه شورای فناوری بصورت آنلاین

در تاریخ 21 اسفند ماه سال جاری شورای فناوری دانشگاه به صورت آنلاین برگزار شد در این جلسه تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید:

1-   با انعقاد تفاهم نامه با صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی تجهیزات پزشکی موافقت شد.

2-   سه طرح فناوری جدید تک برگی مورد بررسی قرار گرفت و با اجرای دو طرح موافقت شد. پیشنهاداتی جهت طرح سوم ارائه گردید که تنها در صورت اجرای پیشنهادات امکان پذیرش طرح میسر خواهد بود.

3-   گزارش اتمام دو طرح فناورانه ارائه و مورد تایید قرار گرفت. همچنین درخواست یک مجری طرح جهت تمدید فرصت طرح مورد موافقت قرار گرفت.

4-   با درخواست یک شرکت و یک هسته فناور، تبدیل وضعیت دو هسته فناور به شرکت و ارائه تسهیلات به سه شرکت عضو موافقت شد.

5-   مقرر گردید مدیریت توسعه فناوری دانشگاه در رابطه با لیستی از طرح های پژوهشی که ماهیت فناوری نیز دارند، پیگیری لازم را جهت سوق دادن دستاوردهای این طرح ها به سمت محصولات فناورانه و تجاری سازی محصولات داشته باشد.

6-    با انجام سه قرارداد ارتباط با صنعت و جامعه توسط اعضای هیات علمی این دانشگاه موافقت شد.

7-   پیشنهادات مسئول دفتر مالکیت فکری دانشگاه استماع و مورد تایید قرار گرفت.

8-   در پایان با برخی پیشنهادات به شرط اصلاح و بازنگری در شورای آتی، جلسه شورای فناوری اتمام یافت.