فناوران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در اولین استارت آپ SME استان خوش درخشیدند.

استارت‌آپ رویدادی است که در جست‌وجوی یک الگوی کسب‌وکار موفق است که تکرارپذیر و مقیاس‌پذیر باشد. در این رویداد، ایده ها و کسب و کارهای جدید مطرح شده و در مقابل سرمایه گذاران و شتاب دهند ها در رابطه با در پیشبرد این ایده ها مشارکت می کنند.

در اولین رویداد استارت آپ SME استان کرمانشاه، استارت آپ ها و ایده های مختلف به رقابت پرداختند که در هر بخش سه برگزیده انتخاب شد. علی رغم حضور محدود فناوران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، رویداد با درخشش دانشگاه همراه بود بصورتی که در هر بخش یک برگزیده به این همکاران اختصاص داشت. در نهایت ایده "فرمولاسیون فرآورده دارویی ماینوکسیدیل موضعی با پایه آبی" در رقابت ایده ها از سوی خانم دکتر شهلا میرزایی و خانم اسفندیاری، دانشجوی دانشکده داروسازی انتخاب گردید. در رقابت استارت آپ ها نیز طرح "تولید سنسور پوشیدنی اندازه گیری بیلی روبین" ارائه شده از سوی دکتر کامبیز ورمیرا مورد پذیرش داوران قرار گرفت.