برگزاری دومین کارگاه "انتقال تکنولوژی 2 در حیطه علوم دارویی"

دومین کارگاه آموزشی "انتقال تکنولوژی" دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بصورت تخصصی در حیطه علوم دارویی، سه شنبه مورخ 97/12/14 با حضور اعضای هیأت علمی، دانشجویان و دستیاران داروسازی در سالن نهاد رهبری دانشگاه برگزار گردید. این جلسه با هدف اجرایی نمودن فرایند انتقال تکنولوژی در حیطه دارو و افزایش مشارکت اساتید دارو درفعالیت های علمی- پژوهشی برگزار گردید.

20202020
2020
این کارگاه با حضور آقای دکتر نارونی به عنوان مدیرعامل شرکت ریحانه برگزار گردید و نکات لازم جهت ورود به صنعت دارو، شیوه تهیه CTD، چالشها و مشکلات روبرو مطرح شد. در ادامه اهم مشکلات مرتبط با انتقال تکنولوژی در حیطه دارو  توسط اعضای هیأت علمی مورد به  بحث و تبادل نظر  قرار گرفت.  در پایان شیوه‌ ارتباط دانشگاه و شرکت ریحانه مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد که همکاری در قالب یک تفاهم نامه کلی و قرارداد متعاقب آن ادامه پیدا کند.