برگزاری چهارمین دوره توانمند سازی مسئولین دفاتر همکار کانون پتنت ایران در مراکز نوآور

چهارمین دوره توانمند سازی مسئولین دفاتر همکار کانون پتنت ایران در تاریخ 3 و 4 بهمن ماه سالجاری برگزار گردید.

این دوره با حضور بیش از 20 نفر از مسئولین دفاتر همکار در محل  سالن  جلسات مجتمع خدمات فناوری دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید که نماینده دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، سرکار خانم زارعی نیز از سوی استان کرمانشاه حضور داشتند.

در این دوره 2 روزه، با سخنرانی مدیریت کانون پتنت ایران، جناب آقای مهندس ضیغمی آغاز گردید و در ادامه کارگاه آموزش ثبت اختراع توسط  مدرس آقای دکتر خانلرخانی  تا پایان روز اول کارگاه بطول انجامید.  در روز دوم نحوه بررسی شکلی اختراعات ارسالی به کانون پتنت توسط مدرس خانم مهندس عباس زاده و راهکارهای توانمندسازی دفاتر فعال کانون پتنت توسط آقای بهجتی مسول دفتر مالکیت فکری دانشگاه صنعتی شریف مطرح شد. در ادامه خانم ختمی ماب از مسولان کانون پتنت به بررسی ویژگیهای مسولین دفاتر برتر کانون پتنت و مسائل و مشکلاتی را که دفاتر با آن روبرو هستند  پرداختند.