برگزاری شورای فناوری دانشگاه در تاریخ 97/10/26

در این جلسه که در سالن جلسات مرکز رشد فناوری سلامت برگزار شد با پذیرش 4 شرکت و هسته فناور متقاضی عضویت در مرکز رشد و درخواست تسهیلات چند شرکت فناور موافقت شد.

همچنین فرایندهای پرداخت اعتبارات و تفاهم نامه با بانک قرض الحسنه مهر ایران نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و حضور مرکز رشد در نمایشگاه های ایران لب، ایران هلث، ساخت ایران و ایران فارما در سال  1398 مورد موافقت قرار گرفت. چارت تشکیلاتی مرکز رشد فناوری سلامت  منوط به تغییراتی موافقت شد. همچنین پیش نویش شاخص های ارزشیابی فعالیت های فناوری اعضاء هیات علمی دانشگاه در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت. با تصمیم شورا به هر داوری اختراع مورد تایید 0/5 امتیاز پژوهشی تعلق گرفت. همچنین تمدید قرارداد شرکت های 5 ساله عضو مرکز نیز مورد بررسی قرار گرفت که با تمدید قرارداد شرکت امیران طب نوآفرین  و خروج شرکت حیات گستر مروارید موافقت شد. در این جلسه امکان بهره برداری از امکانات دانشگاه توسط فناوران مورد بحث و موافقت قرار گرفت.