دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه / میز خدمت / فرایند اداری ثبت اختراعات بین المللی

فرایند اداری ثبت اختراعات بین المللی

عنوان خدمت:فرایند اداری ثبت اختراعات بین المللی

شناسه: 10000600201

نوع خدمت: فناوری

شرح خدمت:

ثبت اختراع مقوله ای با محدودیت جغرافیایی است. هر سازمان ثبت اختراع، در یک محدوده جغرافیایی مشخص حمایت خود را اعمال می نماید. ثبت اختراع در دیگر کشورها شامل هزینه نسبتا بالایی می شود که کانون پتنت ایران به عنوان زیر مجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تا 90 درصد این هزینه‌ها را پوشش خواهد داد. مطابق با مصوبه شورای فناوری دانشگاه، در اختراعات مورد تایید کانون پتنت ایران که مخترع آنها اعضای هیات علمی باشند، 10 درصد هزینه نیز از سوی دانشگاه پرداخت خواهد شد. در اینجا روند ثبت اظهارنامه جهت دریافت تسهیلات حمایتی کانون پتنت ایران از سوی دفتر منطقه‌ای آن در دفتر مالکیت فکری دانشگاه مطرح خواهد شد.

 

مدارک لازم برای انجام خدمت:

1.  فرم تقاضانامه

2.  فرم تعیین مالکیت

3.  فرم تعهد نامه

4.  شرح اختراع

 

مراحل گردش کار:

1. متقاضی باید در سامانه کانون پتنت ایران به آدرس زیر ثبت نام نماید. در صورتی که در یک اختراع، مخترعان بیش از یک نفر باشند، تمامی افراد باید در سامانه ثبت نام نموده و به هر فرد بصورت مجزا یک کارتابل اختصاص داده شود.  https://login.patentoffice.ir/register

2. فرم‌های تکمیل شده 1 تا 4 فوق، از طریق ایمیل ipo@kums.ac.ir به کارشناس دفتر مالکیت فکری  تحویل داده می‌شود.

3. در صورت تایید اطلاعات فرم، تقاضانامه توسط کارشناس در سامانه کانون پتنت ایران ثبت خواهد شد. در صورتی که تکمیل فرم به شکل ناقصی انجام شده باشد، ضمن اعلام نواقص فرم، مراتب به مخترع ارجاع داده خواهد شد.

4. کارشناسان کانون پتنت تقاضانامه را از دیدگاه شکلی و ماهوی بررسی و در صورت تایید، قرارداد همکاری با مخترعان منعقد خواهد شد. در صورت وجود هر گونه اشکال در تقاضانامه، موارد بصورت مستقیم از سوی کانون پتنت به مخترع اعلام خواهد شد.

 

سامانه مورد استفاده: https://login.patentoffice.ir/register

لینک راهنمای استفاده از سامانه: https://patentoffice.ir/page/4261

 

نظرسنجی




مدارک مورد نیاز شامل استعلام اداره ثبت اختراع، اظهارنامه، ادعانامه، شرح و توصیف و خلاصه اختراع، نقشه فنی در صورت (وجود) به همراه فیش واریزی حق ‌الزحمه داوری می­باشد. تحویل مدارک بصورت الکترونیکی و از طریق ایمیل و یا سامانه وندا صورت می‌گیرد.

حق‌الزحمه داوری هر اختراع 3 میلیون ریال تعیین شده است. در صورتیکه مخترع نشانی پستی خود را در گواهینامه ثبت اختراع "دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه" قید نماید 25 درصد تخفیف و در صورتیکه مخترع، دانشجو، کارمند و یا عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه باشد 25 درصد دیگر نیز تخفیف خواهد گرفت.

زمانبندی هماهنگ شده برای انجام کارشناسی یک ماه می­باشد.

با توجه به حفظ محرمانگی، مخترعان از اسامی داوران مطلع نخواهند گردید و بالعکس. در صورتی که نیازی به طرح سوال و یا ارائه اطلاعاتی به طرف مقابل وجود داشته باشد، این ارتباط از سوی کارشناس مرکز صورت خواهد گرفت.

جهت آگاهی از جدید بودن در سطح دنیا به آدرس http://www.freepatentsonline.com/Search  و جهت آگاهی از عدم ثبت آن در پورتال مالکیت صنعتی کشور و همچنین  مشاهده سوابق مشابه اختراع مورد نظر، به آدرس http://ip.ssaa.ir/Patent/Search.aspx   مراجعه فرمایید.  

در پرتال مرکز رشد واحدی با عنوان شتابدهی ثبت اختراع موجود است در واقع شرکت اندیشه سازان نوین با اخذ مبلغی اقدام به ثبت اظهارنامه و پیگیری تمام مراحل تا مرحله صدور استعلام می­کند.

خیر مرکز رشد فقط نامه تایید ویا عدم تایید اختراع را به انضمام نظرات داوران برای اداره کل ثبت اختراعات کشور ارسال نموده و مخترع با در دست داشتن رونوشت نامه به تهران مراجعه کرده و پس از درج آگهی در روزنامه رسمی جهت دریافت گواهی ثبت اختراع خود از اداره کل ثبت اختراعات کشور اقدام خواهد نمود.

پس از چاپ و انتشار آگهی ثبت اختراع در روزنامه رسمی کشور، متقاضیان (مالکین و مخترعین اختراع) باید به همراه روزنامه رسمی که آگهی در آن به چاپ رسیده است حاضر گردیده و پس از امضاء ذیل دفاتر ثبتی برای گرفتن ورقه اختراع اقدام  نمایند. در صورتیکه متقاضی و مالکین چندین نفر باشند باید همگی برای امضاء ذیل دفاتر در اداره حاضر شده یا اینکه به احدی از مالکین وکالت محضری رسمی ارائه دهند که در آن به اخذ گواهی نامه ثبت اختراع مورد تقاضا تصریح شده باشد و در غیر اینصورت باید کلیه متقاضیان در اداره حاضر شوند.

در صورتیکه نشانی پستی مخترع در گواهی ثبت اختراع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه باشد لازم است یک نسخه از آن را به مرکز رشد ارائه دهد.

خیر در این حالت باید به پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی و یا مراکز رشد واحدهای فناور مراجعه نمایید.

کارشناس مربوطه: خانم زهرا زارعی

تلفن تماس:38254144-083   /   38241696-083 داخلی شماره 5