دراین جلسه مهندس امیری گزارشی درباره وضعیت علمی ایران و بررسی شاخصه های توسعه یافتگی علمی ایران در مقایسه با سایر کشورهای دیگر به بحث و بررسی درباره تجربه دانشگاه ملی سنگاپور در این زمینه پرداختند که با استقبال اعضای شورای فناوری بالینی همراه گشت. و در پایان حاضرین در جلسه پیشنهاداتی را ارائه نمودند.
خانم دکتر عطایی با تاکید برویژگی دانشگاه حل المسائلی خواستار به تقویت این ویژگی دانشگاه شدند.
آقای دکتر منصوری ضمن استقبال از طرح چنین موضوعی و تاکید بر برنامه ریزی صحیح در این باره خواستار فرهنگ سازی در ابن باره شدند.
آقای دکتر علی سروش ضمن ابراز خوشحالی از طرح مسئله مذکور خواستار استمرار جلسات و استفاده هرچه بیشتر از تجربه بین المللی شدند. هم چنین برتقویت زیر ساخت های دانشگاه تاکید کردند.
خانم دکتر شکوهی نیا خواستار تشکیل کمیته هایی تخصصی با همکاری معاونت آموزشی در این باره شدند و پیشنهادهای ارزنده ای در این باره بیان کردند. و از مرکز رشد فناوری برای طرح چنین مساله ای تشکر کردند.
دکتر جلیلیان خواستار راه اندازی تور فناوری برای اساتید دانشگاه برای بازدید از دانشگاه های موفق در این زمینه شدند. هم چنین ایشان خواستار تقویت ارتباط میان دانشگاه های وزارت بهداشت و وزارت علوم شدندو نکات تکمیلی در این باره عنوان کردند.
دکتر بهره مند نیز حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم را حرکتی اجتناب ناپذیر برای دانشگاه دانستند و خواستار تغییراتی در نحوه ایین نامه ارتقا اساتید در جهت نسل سوم شدن دانشگاه و ترغیب اساتید به این موضوع شدند.
دکتر انوری با تاکید بر استفاده از ظرفیت پایان نامه های دانشجو یی در این باره خواستار دقت در تعریف پایان نامه های دانشجویی بر اساس نیاز دانشگاه شدند.