اولین نشست از مجموعه نشست های کافه فناوری سلامت برگزار می گردد

مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اولین نشست از مجموعه نشست های کافه فناوری سلامت را برگزار می کند.

با توجه به مشکلات پیرامون کسب و کارهای نوپا و همچنین تشویق دانشجویان به حوزه فناوری مرکز رشد فناوری سلامت در نظر دارد مجموعه نشست‌هایی با عنوان کافه فناوری برگزار کند که یکی از بخش‌های کافه فناوری عصرانه فناوری است.

در عصرانه فناوری شرکت کنندگان در فضایی صمیمی و دوستانه به بحث و تبادل نظر درباره‌ی کسب و کار خود می‌پردازند و تجربیات خود را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند. قرار است در این مجموعه نشست ها که به پیشنهاد  واحد ارتباط با صنعت و تجاری سازی مرکز رشد فناوری سلامت  برگزار می شود صاحب نظران حوزه های مالیاتی،ادره ثبت شرکت ها، اداره کار ، کارافرینان برتر کشوری و . . . حضور داشته باشند وموانع پیشرو کسب و کارهای نوپا را بررسی کنند و دانشجویان و علاقه مندانی که قصد راه اندازی کسب و کار دارند می توانند به تبادل نظر و تجربه بپردازند.

زمان برگزاری : سه شنبه 11 اسفند 94 ساعت 15

مکان : کرمانشاه - بلوار شهید بهشتی - طبقه دوم کتابخانه مرکزی بیمارستان آیت الله طالقانی

register