مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری بنیاد نخبگان استان کرمانشاه برگزار می کند.

مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  با همکاری بنیاد نخبگان استان کرمانشاه برگزار می کند.
اینوتک سلامت نخستین رویداد کشوری کارآفرینی حوزه سلامت از تاریخ 10 الی 14 شهریور 94 در کرمانشاه برگزار می گردد.

اینوتک سلامت

(ایده پردازی، نوآوری، توانمند سازی و کار تیمی)

مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  با همکاری بنیاد نخبگان استان کرمانشاه برگزار می­کند.

اینوتک سلامت نخستین رویداد کشوری کارآفرینی حوزه سلامت از تاریخ 10 الی 14 شهریور 94 در کرمانشاه برگزار می­گردد.

اینوتک: ایده پردازی، نوآوری، توانمند سازی و کار تیمی

زمان برگزاری: 94/06/10 تا 94/06/14

مکان برگزاری: کرمانشاه، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، مرکز رشد فناوری سلامت

اهمیت و ضرورت رویداد :

با توجه به وجود نیروهای توانمند و با استعداد در دانشگاه­ها  و رویکرد جدید دانشگاه­ها در جهت حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین و نیز ضرورت کار گروهی، مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نظر دارد رویداد ملی کارآفرینی در حوزه سلامت با عنوان اینوتک سلامت (مخفف کلمات: ایده پردازی، نوآوری، توانمندسازی و کار گروهی) از تاریخ 94/06/10 تا 94/06/14 با حضور مسولین محترم وزارت بهداشت، سرمایه گذاران داخلی، نخبگان کشوری و کارآفرینان موفق و صاحبان صنایع را برگزار نماید.

این رویداد از چهار بخش تشکیل شده است:

1- ایده پردازی توسط صاحبان صنایع و شرکت کنندگان و سپس انتخاب ایده­های نوآورانه برتر توسط هیات داوران

2 - برگزاری کارگاه­های آموزشی کاربردی جهت توانمند سازی تیم­ها توسط کارآفرینان موفق و آموزش درست و عملی مخاطبان به منظور راه اندازی یک کسب وکار از ایده تا پدیده

3 - انجام کار گروهی توسط شرکت کنندگان در قالب تیم­های مختلف  بلافاصله پس از برگزاری کارگاه­های آموزشی جهت استفاده از نکات آموزشی

4 - انتخاب گروه­های برتر توسط هیات محترم داوران و در نهایت عقد قرارداد با صاحبان صنایع و سرمایه گذاران

گروه مخاطب:

شرکت کنندگان این رویداد دانش آموختگان تحصیلات تکمیلی،  اعضای بنیاد ملی نخبگان، علاقه مندان به حوزه کارآفرینی، صاحبان صنایع ، سرمایه گذاران و ایده پردازان  می باشند.

فرآیند رویداد :

تعدادی از صاحبان صنایع در حوزه زیست فناوری، فرآورده­های دارویی، صنایع غذایی، تجهیزات پزشکی و گیاهان دارویی در یک پنل کاربردی به بیان یک یا دو ایده مشخص در کارخانه یا کسب وکار خود می پردازند.

همچنین افراد شرکت کننده نیز می­توانند به بیان ایده­های خود بپردازند که در صورت تایید هیات داوران می­توانند در رویداد، تیم کاری تشکیل دهند. سپس شرکت کنندگان  در طی 5 روز همزمان با حضور در کارگاه­های آموزشی کاربردی با انجام کار گروهی ایده مورد نظر را تکمیل و اجرا می نمایند و در  پایان رویداد به صاحبان

صنایع عرضه می­کنند که در صورت برگزیده شدن توسط هیات داوران، صاحبان صنایع  و سرمایه گذاران می­توانند جهت عقد قرارداد با تیم­های برگزیده اقدام نمایند. لازم به ذکر است از کارآفرینان موفق دعوت شده است که تجربیات خود را با شرکت کنندگان به اشتراک بگذارند.

شرایط ثبت نام در نخستین رویداد کارآفرینی اینوتک سلامت کشور:

دارا بودن حداقل مدرک کارشناسی و یا عضویت در بنیاد ملی نخبگان

هزینه ثبت نام :

شرکت به صورت تیم و نیاز به اسکان:  به ازای هر نفر 1.000.000 ریال  – (یک میلیون ریال)

شرکت به صورت تیم و بدون نیاز به اسکان:  به ازای هر نفر 500.000  ریال – (پانصد هزار ریال)

شرکت به صورت انفرادی و نیاز به اسکان:  1.500.000 ریال – (یک میلیون و پانصد هزار ریال)

شرکت به صورت انفرادی و بدون نیاز به اسکان:  750.000 ریال – (هفتصد و پنجاه هزار ریال)

مدیران مراکز رشد: اسکان  به ازای هر نفر 3.000.000  ریال – (سه میلیون ریال)

افرادی که فقط در کارگاه­های رویداد شرکت می­کنند می بایست مبلغ 1.500.000 ریال - (یک میلیون و پانصد هزار ریال) پرداخت نمایند، ( هزینه های اسکان و خوراک به عهده شرکت کننده در کارگاه می­باشد) این افراد فقط مجاز به حضور در کارگاه­ها می­باشند و در کارهای گروهی شرکت نخواهند داشت.

تصویر فیش مبلغ واریز شده به حساب شماره   0108173099001 (بانک صادرات)، به نام  درآمدهای غیر بهداشتی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در قسمت مستندات دیگر ارسال گردد.

تلفن و فاکس ریاست : 38237033-083

اطلاع رسانی : 38214399-083 -  38214398-083