حضور دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نمایشگاه ایران اکسپو 2024

ششمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران (اکسپو) در تاریخ ۸ الی ۱۲ اردیبهشت در محل نمایشگاه­های بین‌المللی تهران برگزاری می شود.

در این نمایشگاه که بیش از 2000 تاجر و بازرگان از 100 کشور دنیا بهمراه 800 شرکت برتر صادراتی از داخل کشور حضور دارند. دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در دو حوزه توریسم سلامت و فناوری، با حضور شرکت های توانمند با قابلیت صادرات محصولات دانش بنیان در نمایشگاه شرکت فعال دارد.

در این نمایشگاه محصولاتی از قبیل اگزوزوم ها، پمادهای ترمیمی برای بیماران پروانه­ای، داروهای آهسته رهش و ... از مجموعه محصولات شرکت های عضو پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه به نمایش گذاشته می شود.

معاون اقتصادی وزیر کشور به همراه جمعی از مسئولین سازمان ها از غرفه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بازدید کردند.