انجام فعالیت های مرتبط با صنعت بعنوان بخشی از وظایف اعضای محترم هیات علمی تلقی می گردد.

دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه اعلام نمود بر اساس نامه وزارت محترم، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، انجام فعالیت های مرتبط با صنعت بعنوان بخشی از وظایف اعضای محترم هیات علمی تلقی گردیده و با اطلاع و موافقت دانشگاه مغایرتی با فعالیت های تمام وقتی، و سایر امتیازاتی که با رعایت مقررات مربوطه مشمول اعضای هیات علمی دانشگاه می شود، نخواهد داشت و لازم است دانشگاه ها و موسسات آموزش و پژوهشی فعالیت های پژوهشی، آموزشی، تولیدی و خدماتی مشترک با صنعت را یک ارزش تلقی نموده  و در کلیه شئون ارکان دانشگاه و همچنین در میان اعضای هیات علمی آن را تشویق و تقویت نمایند.