شورای فناوری دانشگاه در تاریخ 15 آذر درمحل سالن جلسات مرکز مطالعات توسعه برگزار شد.

در این جلسه تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید:

1.     پایان نامه محصول محور سرکار خانم زینب دانا با عنوان "تولید بسته­بندی هوشمند-فعال بر­پایه­ی­ فیلم کامپوزیتی آلژینات-صمغ فارسی حاوی آنتوسیانین شاه­توت و اسانس چویر" با کد رهگیری 50000634 جهت اجرا مورد تایید قرار گرفت.

2.     پایان نامه محصول محور سرکار خانم مهشید بهرامی نژاد با عنوان "تولید کفیر سین‌‌بیوتیک با مقدار پست‌‌بیوتیک بهبود‌‌یافته" با کد رهگیری 50000637 جهت اجرا مورد تایید قرار گرفت.

3.     گزارش پیشرفت دو پایان‌نامه‌ محصول محور با عناوین "تولید بیوکامپوزیتهای فعال ضد کپکی برپایه کیتوزان وپلی وینیل الکل حاوی اسانس های ضد میکروبی دارچین ورزماری برای افزایش ماندگاری در نان تست" و "پوشش‌های ضدکپکی ژلاتین و کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس‌های رزماری و دارچین به منظور افزایش ماندگاری مغزهای بادام و پسته" ارائه گردید و شورای محترم با پرداخت قسط دوم دو طرح موافقت نمود.

4.     خروج سه واحد فناور زیر از مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به عملکرد واحدهای مورد اشاره، بصورت زیر تصمیم‌گیری انجام شد:

نوع خروج

واحد فناور

ناموفق

هسته فناور دکتر حسین اشتریان

ناموفق

شرکت شیرین برگ سبز

موفق

شرکت فرهور طب یارا سپید

5.      با درخواست شماره 41/ر/م/104/7/پ  تاریخ 10/09/1400 شرکت خدماتی "تلاش گستران کامبادن" درخصوص تغییر تعرفه سال  1400 مطابق با پیوست شماره 1 موافقت شد.

6.     در خصوص طرح‌های امکان سنجی که به سفارش مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه، توسط صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی زاگرس تهیه گردیده،  با پرداخت حق‌الزحمه تا مبلغ 150 میلیون ریال موافقت شد.

7.     با پرداخت هزینه طرح‌های ارتباط با صنعت و جامعه به حساب بانکی معاونت تحقیقات و فناوری با شماره 0108172512002 و شماره شبای 7090190000000108172512002IR نزد بانک صادرات شعبه چهار راه بسیج کد 1316 موافقت گردید.

8.     به پیشنهاد دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه، مقرر گردید حق بالاسری دانشگاه از پایان نامه‌های دانشجویی که منجر به قرارداد ارتباط با صنعت می‌‌شوند برداشت نگردد.

9.     به پیشنهاد مرکز رشد فناوری سلامت مقرر گردید در صورت درخواست واحد فناور عضو، معاونت امکان واریز تسهیلات پشتیبانی شرکت های عضو به حساب شرکت های همکار ارائه دهنده خدمت را داشته باشد.

10. به پیشنهاد دفتر توسعه فناوری دانشگاه، حذف سقف اعتباری طرح های فناورانه مورد موافقت قرار گرفت.

11. با پیشنهاد مدیریت توسعه فناوری، مقرر گردید شورای مدیران فناوری ضمن دریافت نظرات دانشکده و پژوهشکده‌های دانشگاه، امکان تصویب شیوه نامه‌های تدوین شده در حیطه توسعه فناوری را داشته باشد.