شورای فناوری دانشگاه در تاریخ 28 مهر به صورت مجازی برگزار شد.

در این جلسه تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید:

1-    با درخواست کاهش تعهد دو طرح  فناورانه مشروط به تایید دانشکده دندانپزشکی و اداره تجهیزات پزشکی موافقت شد.

2-    مطابق با نظر داور، شورای محترم فناوری حمایت از طرح فناورانه آقای محمد محمدی با عنوان "گوش پاک کن حبابدار با قابلیت تخلیه جرم گوش توسط حباب کشسان بدون آسیب به گوش" مورد موافقت قرار نگرفت.

3-    درخصوص طرح سرکار خانم دکتر مریم عزیزی لعل آبادی با عنوان"طراحی بسته بندی ضد میکروبی بر پایه پلیمرهای پلی کاپرولاکتون/ نانوفیبر کیتین حاوی ترکیبات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی کلروژنیک اسید- ناتامایسین و اسانس هل به منظور افزایش زمان ماندگاری نان های سنتی و صنعتی" مطابق با شیوه نامه حمایت از طرح های فناوری، طرح مذکور در این مرحله نیازمند مطالعه تحقیقاتی شناخته شد و پیشنهاد گردید که در ابتدا به عنوان طرح تحقیقاتی مورد بررسی و حمایت قرار گیرد. همچنین پیشنهاد گردید در فرایند تهیه طرح تحقیقاتی از راهنمایی سرکار خانم دکتر الهام ارکان استفاده شود.

4-    عضویت شرکت مباشران مراقب سلامت به مدیرعاملی جناب آقای مسعود فلاحی در مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه با طرح فناورانه "دستگاه فشار منفی زخم" مورد تایید قرار گرفت.

5-    خروج واحدهای فناور زیر از مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی و وضعیت عضویت آن‌ها در پارک فناوری سلامت مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به رسالت مرکز رشد در تولید و توسعه اولیه فناوری‌ها در رابطه با نوع خروج تصمیم گیری انجام شد:

ردیف

واحد فناور

نوع خروج

شرکت آذین ابتکار ماد

شرکت تاوا ابتکار پاکان

شرکت نیکان اکسیر باختر

موفق - ورود به پارک فناوری سلامت

شرکت کیازیست پیشرو بارمان

شرکت فناوران میلاد اختراعی

شرکت میزان حسگرساز

ناموفق - با ادامه عضویت موافقت نگردید.

شرکت گل زرین فدک

ناموفق - با ادامه عضویت موافقت نگردید.

هسته فناور خانم اکرم سلیمانی

ناموفق با درخواست خروج هسته فناور موافقت گردید.

6-    درخواست شرکت "فرآورده‌های زیستی رازی فراطب" به مدیرعاملی جناب آقای دکتر علی مصطفایی در خصوص اخذ رویالتی از شرکت از سال 1400 لغایت 1404 مورد موافقت قرار گرفت.

7-    با موافقت شورای محترم نسبت به پیشنهاد دفتر توسعه فناوری، جایگاه مدیران فناوری دانشکده/پژوهشکده به عنوان عضو حقوقی شورای پژوهشی دانشکده یا پژوهشکده در نظر گرفته خواهد شد.

8-    عطف به پیشنهاد دفتر توسعه فناوری، مقرر گردید مرجع تعیین امتیاز اعضای هیات علمی در محدوده تعیین شده امتیازات فناوری آیین نامه ارتقا (بجز مواردی که مرجع استعلام دیگری در آیین نامه مشخص شده است) شورای فناوری دانشگاه در نظر گرفته شود.

۵ آبان ۱۴۰۰ ۱۲:۰۱