شورای فناوری دانشگاه در تاریخ 31 شهریور به صورت مجازی برگزار شد.

در این جلسه تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید:

1-    طرح ‌های فناورانه مربوط به فراخوان سیزدهم مورد بررسی قرار گرفت که از این بین با 4 طرح موافقت شد.

2-    با درخواست تمدید مهلت طرح فتاورانه جناب آقای دکتر فخرالدین صبا، منوط به تایید آقای دکتر حمید شرینی به عنوان نماینده شورا طی بررسی میدانی، با تمدید مهلت 6 ماهه طرح تا تاریخ 29/12/1400 موافقت گردد.

3-    با درخواست آقایان دکتر محمدرسول خزایی و رضا شاهمرادی جهت تسویه طرح فناورانه با عنوان "آموزش الکترونیک پزشکی بالینی 15 بیماری شایع داخلی کشور" مقرر گردید مهلت 6 ماهه‌ای جهت انجام کلیه تعهدات به فناور داده شود و سپس مستندات تعهدات انجام شده به شورای فناوری ارائه و در مورد پایان طرح مذکور، تصمیم‌گیری صورت پذیرد.

4-    با درخواست آقای احمد تاجه‌میری جهت تسویه طرح فناورانه با عنوان "تولید دستگاه اتوماتیک ضدعفونی کننده دست" موافقت شد.

5-    با درخواست تسهیلات پشتیبانی شرکت "گروه پزشکی تسهیل‌گر کیهان درمان" و "فناوران میلاد اختراعی" موافقت شد.

6-    درخواست استمهال شرکت "طهورا شفا دارو" به مدیرعاملی جناب آقای دکتر غلامرضا بهرامی مورد موافقت قرار نگرفت.

7-    پیشنهاد مدیریت توسعه فناوری سلامت، مبنی بر اصلاح مبلغ اعتبار خدمات پشتیبانی به 30 میلیون تومان مطابق با پیوست شماره 1 و همچنین پیشنهاد اصلاح نحوه بازپرداخت و تضمین‌های اعتبار خدمات پشتیبانی مطابق با پیوست شماره 2  صورتجلسه مورد موافقت قرار گرفت و مقرر گردید موضوع به هیات امنای دانشگاه ارجاع شود.