شورای فناوری دانشگاه در تاریخ 5 مرداد به صورت مجازی برگزار شد.

1. در این جلسه تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید:
  2. طرح فناورانه مربوط به فراخوان دوازدهم مورد بررسی قرار گرفت که از این بین، 5 طرح مورد حمایت دانشگاه علوم پزشکی، 3 طرح جهت حمایت به کارخانه نوآوری کرمانشاه (جناب آقای مهندس بهادری رئیس هیئت­مدیره شرکت نیروی غرب) و 2 طرح جهت بهره‌برداری از تسهیلات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیشنهاد شدند و حمایت از 8 طرح مورد موافقت قرار نگرفت.
  3. مقرر گردید جهت مشارکت بیشتر دانشکده‌ها در مباحث فناورانه، مناسبت به حضور روسای دانشکده ها در شورای محترم مدیران فناوری دعوت به عمل آید.
  4. با  پذیرش هسته فناور جناب آقای دکتر هادی قره‌باغیان با عنوان طرح " وبسایت مشاوره پزشکی هوشمند رایاطبیب " موافقت شد.
  5. با پذیرش شرکت تعاونی خدمات مشاوره‌ای طلوع نور اهورا به عنوان شرکت همکار در زمینه خدمات رسانی و مشاوره‌ای در حوزه‌های ثبتی، حسابداری و مالیاتی موافقت شد.
  6. همکاری با مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، دانشکده داروسازی و دانشکده بهداشت در قالب مراکز رشد اقماری مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه مورد موافقت قرار گرفت.
  7. با پیشنهاد دفتر انتقال تکنولوژی پرداخت مالی طرح های فناورانه/پژوهشی که تجاری­سازی آن توسط دفتر انتقال تکنولوژی  دانشگاه صورت گرفته است به شرح ذیل موافقت گردید:
  8. 15 درصد دفتر انتقال تکنولوژی (شرکتی که با TTO قرارداد دارد)
  9. 15 درصد گروه/مرکز تحقیقات جهت توسعه زیرساخت فناوری با تصمیم­گیری مجری طرح
  10. 10 درصد معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
  11. 60 درصد مجری
  12. مقرر گردید این سهم بندی در یک بازه زمانی یک ساله پس از شروع فعالیت دفتر انتقال تکنولوژی مورد بررسی و بازنگری قرار گیرد.
  13. با پیشنهاد دفتر انتقال تکنولوژی مقرر گردید مالکیت کامل اختراعاتی که طی فرایند دفتر انتقال تکنولوژی ثبت می‌شوند به دانشگاه واگذار شود.
  14. پیشنهاد شد دفتر مالکیت فکری دانشگاه با همکاری پارک علم و فناوری استان نسبت به برگزاری دوره های مشترک آموزشی در خصوص قرارداد مالکیت فکری و دیگر مباحث مشترک پیگیری نماید.
۹ اَمرداد ۱۴۰۰ ۱۱:۲۵