شورای فناوری دانشگاه در تاریخ 1 اردیبهشت به صورت مجازی برگزار شد.

در این جلسه تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید:

1- خروج دو شرکت زیرمجموعه مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی به دلیل پایان مدت زمان عضویت مورد بررسی قرار گرفت و در رابطه با موفقیت شرکت‌ها طی فرایند رشد، بصورت زیر تصمیم گیری شد:

شرکت

مدیرعامل

نوع خروج

فرآورده‌های طب سنتی نیکا

آقای محمدکاظم رشیدی

موفق

تریتا پیشه شیلان

آقای دکتر بابک ایمانی

ناموفق

2- در خصوص پذیرش شرکت فناور "فرتاک راسا الیپی" به مدیرعاملی سرکار خانم هانیه میرزایی با عنوان طرح "دستگاه هوشمند اصلاح حرکت بدن" مقرر گردید بعد از استعلام احراز عدم عضویت شرکت نامبرده در پارک ‌‌های علم و فناوری با عضویت شرکت نامبرده موافقت گردد.

3- نظر به فشار اقتصادی موجود و در راستای منویات رهبری و عطف به مصوبه شورای فناوری مورخ 91/11/16، با حداقل افزایش اجاره بهای واحدهای مستقر در ساختمان مرکز رشد فناوری سلامت به میزان ده درصد موافقت گردید و در نتیجه میزان اجاره بهای واحدهای مستقر به ازای هر متر مربع، 110/000ریال (معادل یازده هزار تومان) تعیین گردید. همچنین در خصوص اجاره فضای آزمایشگاهی تحت مدیریت مرکز رشد فناوری سلامت واقع در سه راه 22 بهمن-کوچه مخلوق پور، شورای فناوری با افزایش هزینه اجاره بها تا یک دوم مبلغ کارشناسی شده سال 1398 (ماهیانه 25/000/000 ریال-معادل دو میلیون و پانصد هزار تومان) تعیین کرد.

4- در خصوص واگذاری سایت شیمی سنتز و اتاق تمیز مرکز رشد، رویالتی شرکت برنده استعلام مزایده 3 درصد از فروش ناخالص تعیین گردید. همچنین اعلام گردید که شرکت مذکور موظف به ارائه چک تضمین به میزان 10 درصد از مبلغ کارشناسی شده تجهیزات و تاسیسات نیز خواهد بود.

5- در خصوص پاداش داوران برتر اختراعات در روز جهانی مالکیت فکری تصمیم گیری شد.

6- فرم خام اصلاح شده فراخوان‌های فناوری مورد تایید قرار گرفت.

7- فرم خام پایان‌نامه محصول محور دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مورد پذیرش قرار گرفت. مقرر گردید جهت بررسی بیشتر، فرم به شورای پژوهشی دانشگاه نیز ارسال شود.