شورای فناوری دانشگاه در تاریخ 5 اسفند به صورت مجازی برگزار شد.

در این جلسه تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید:

1-    13 طرح فناورانه مربوط به فراخوان دهم مورد بررسی قرار گرفت که از این بین، با 3 طرح موافقت شد.

2-      طرح فناورانه تک برگی" پنل آسانسور بیمارستانی هوشمند مبتنی بر گفتار فارسی " مورد موافقت قرار گرفت.

3-    طرح فناورانه تک برگی" دستگاه ضدعفونی کننده کاغذ " مورد موافقت قرار نگرفت.

4-    گزارش پایان طرح آقای دکتر احسان صادقی با عنوان "تولید بستنی پروبیوتیک غنی شده با ویتامین D با کالری کاهش یافته" مربوط به فراخوان هفتم مورد تایید قرار گرفت.

5-    با پذیرش 2 شرکت فناور و تبدیل وضعیت 3 هسته به شرکت فناور مورد موافقت قرار گرفت.

6-    خروج شرکت‌ "رهش داروی نوین" از مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی به دلیل پایان 5 سال عضویت مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به دستاوردهای اعلام شده، خروج شرکت ناموفق تشخیص داده شد.

7-    با درخواست تسهیلات پشتیبانی شرکت "مهیار فناوران صنعتگر" به مدیرعاملی جناب آقای روح‌اله جانی به مبلغ 80 میلیون ریال (معادل 8 میلیون تومان) موافقت گردید.

8-    با درخواست کمک هزینه انجام آزمایشات ایزو13485 شرکت "رایکا صنعت مهدیار" به مدیرعاملی جناب آقای محمدمهدی معادی  به مبلغ 150 میلیون ریال (معادل 15 میلیون تومان) موافقت گردید. مقرر گردید تسهیلات پرداختی پس از گذشت یک سال و بصورت یکباره بازپرداخت گردد.

9-   نقشه راه 5 ساله توسعه فناوری سلامت دانشگاه، برنامه استراتژیک و برنامه عملیاتی مرکز رشد فناوری سلامت مورد تایید قرار گرفت