بازدید مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه از کارگاه تولید ماسک شرکت ارکین ژیوار مانا

در راستای سیاست­ استفاده از حداکثر ظرفیت خطوط تولید کارخانه­ها و کارگاه­های استان، در روز دوشنبه، مورخ 14/10/99، آقای دکتر ورمیرا، رئیس مرکز رشد فناوری سلامت به همراه آقای دکتر اختراعی، مسئول دفتر ارتباط با صنعت و جامعه، و خانم دکتر میرازیی، کارشناس واحد شرکت­های دانشگاه از کارگاه تولید ماسک شرکت ارکین ژیوار مانا واقع در شهرک صنعتی فرامان، بازدید به عمل آوردند. در این دیدار که با حضور مهندس مرزی، رییس کمیسیون کسب و کار خانه صنعت، شکل گرفت مباحثی پیرامون سرمایه­گذاری مشترک دانشگاه و صنعت در قالب رویداد "ایده­شو" و همچنین استفاده از ظرفیت خالی خط تولید و فضای کارگاهی این شرکت مطرح شد.

در پایان مقرر شد جهت معرفی این کارگاه به فناوران دانشگاه تصاویری از محیط و مساحت کارگاه به همراه ویژگاهی خط تولید آن در وب­سایت مرکز رشد بارگذاری شود.