برگزاری شورای فناوری دانشگاه در تاریخ 2 دی‌ماه به صورت آنلاین

در این جلسه تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید:

1- 2 طرح‌ تک برگی فراخوان دهم مورد بررسی قرار گرفت.

2- گزارش پیشرفت طرح آقای  دکتر فخرالدین صبا با عنوان " دستگاه تمام اتوماتیک برای تعیین گروه خونی ABO ،تعیین Rh ، کراس مچ وآنتی بادی اسکرینگ" ، ارائه شد. با پرداخت قسط دوم طرح، منوط به تایید نماینده شورا موافقت گردید.

3- گزارش پیشرفت طرح آقای دکتر آوات طاهرپور با عنوان "سنتر و تولید سیکلام" ارائه شد و پرداخت قسط دوم طرح مورد موافقت گردید.

4- با درخواست تمدید 2 طرح فناورانه به مدت 3 ماه موافقت گردید.

5- با پذیرش 1 هسته فناور، 2 شرکت فناور و همچنین تبدیل وضعیت 1 هسته به شرکت موافقت گردید.

6- انعقاد قرارداد مرکز رشد فناوری سلامت با شرکت زیست فرافن آبشار به مدیرعاملی جناب آقای دکتر کامبیز ورمیرا جهت طرح "سنجشگر قابل حمل تعیین ناخالصی شیمیایی در ژنراتورهای هسته‌ای" مورد تایید قرار گرفت.

7- پذیرش شرکت "طهورا شفا دارو" به عنوان شرکت همکار و ارایه دهنده خدمات آنالیز نمونه‌های بیولوژیک برای اندازه‌گیری داروها و سرم، کنترل کیفی فرآورده‌های دارویی، آنالیز اسیدهای چرب، انچام مطالعات کنترل کیفی و کمی فرآورده‌های غذایی، استخراج مواد موثره دارویی موافقت گردید.

8- با درخواست تسهیلات شرکت سلامت آبزی زاگرس موافقت شد.

9- پذیرش شرکت "طهورا شفا دارو" به عنوان شرکت همکار و ارایه دهنده خدمات آنالیز نمونه‌های بیولوژیک برای اندازه‌گیری داروها و سرم، کنترل کیفی فرآورده‌های دارویی، آنالیز اسیدهای چرب، انجام مطالعات کنترل کیفی و کمی فرآورده‌های غذایی، استخراج مواد موثره دارویی موافقت شد.

10- با پیشنهاد مدبربت توسعه فناوری دانشگاه در خصوص تاسیس آزمایشگاه مهارت تجهیزات پزشکی مقرر گردید، تجهیزات پزشکی مستعمل به تشخیص اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه به skill lab دانشگاه ارجاع گردد و در آن مجموعه طبق دستورالعملی که از سوی مدیریت توسعه فناوری دانشگاه ارائه خواهد شد با هدف آموزش دانشجویان مورد استفاده قرار گیرد.

11- شیوه نامه سرمایه گذاری مشترک دانشگاه و فناور مورد بررسی و موافقت قرار گرفت. مقرر شد که شده نامه جهت تصویب نهایی به هیات امنا نیز مطرح گردد.

12- شیوه نامه حمایت از شرکت های فناور جهت حضور در نمایشگاههای خارجی مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به پیشنهادات مقرر گردید که شیوه نامه مجددا اصلاح شده و به شورای فناوری ارجاع گردد.