بازدید معاون محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری از مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

مرکز رشد فناوری سلامت کرمانشاه در روز شنبه، 29/06/99، طی مراسمی که با حضور جناب آقای دکتر سورنا ستاری معاون محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری و جناب آقایان دکتر محمد رشیدی نماینده محترم مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، دکتر هدایت حاتمی معاون محترم امور اقتصادی استانداری، دکتر محمودرضا مرادی ریاست محترم دانشگاه، دکتر فرید نجفی معاون تحقیقات و فناوری، دکتر کامبیز ورمیرا مدیر توسعه فناروی و جمعی از اساتید هیات علمی دانشگاه و فناوران شرکت­های عضو مجموعه برگزار شد، 22 محصول از شرکت­های فناور شامل شرکت­های دانش بنیان، اختراعات، پروژه­ها و طرح­های فناورانه سلامت محور این مرکز را معرفی شد، که 5 محصول از آن­ها به شرح زیر رونمایی شدند.

1.      "فریزر پرتابل محلول‌های زیستی"

2.      "ماده موثره دارویی فاویپیراویر"

3.      "صفحه کلید آسانسور بدون تماس دست"

4.      "ماسک نانو N100" "

5.      "حد واسط داروی آفاتینیب"

همچنین در ادامه جناب آقای دکتر ستاری از سایت شیمی سنتز شرکت نیکان اکسیر باختر نیز بازدید فرمودند.