شورای فناوری دانشگاه در تاریخ 25 تیر در سالن جلسات مرکز مطالعات توسعه برگزار شد.

در این جلسه تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید:
1-    درخواست جناب آقای دکتر طاهرپور در خصوص "سنتز و تولید سیکلام" مورد بررسی قرار گرفت.
2-    گزارش پیشرفت طرح "آموزش الکترونیک پزشکی بالینی 15 بیماری شایع داخلی در کشور"مورد بررسی قرار گرفت.
3-    باتبدیل وضعیت 1 هسته به شرکت و عضویت 2 هسته فناور موافقت شد.
4-    با خروج موفق 5 شرکت فعال آن ها موافقت شد.
5-    در خصوص هزینه های اعمال شده جهت تهیه BP برای فناوران در سال‌های 92 و 93 ، با توجه رویکرد حمایتی مرکز رشد فناوری سلامت از صاحبان ایده‌های فناورانه ، با پرداخت هزینه از سوی مرکز رشد موافقت گردید.
6-در خصوص اخذ رویالتی از شرکت‌هایی که شروع فعالیت آنها از مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نباشد، مقرر گردید که تنها درآمدهای مرتبط با قراردادهای منعقده با مرکز رشد مبنای محاسبه رویالتی قرار گیرد.