برگزاری جلسه آشنایی با حمایت های مالی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

جلسه آشنایی با حمایت های مالی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با حضور جمعی از اساتید دانشکده داروسازی برگزار گردید.

در روز یک­شنبه 99/4/15 ساعت 10 صبح دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه جلسه­ ای با عنوان " آشنایی با حمایت­های مالی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو" در سالن جلسات معاونت تحقیقات و فناوری برگزار نمود.

123123

در این جلسه که با حضور جناب آقای دکتر ورمیرا مدیر محترم فناوری، خانم دکتر حسین زاده مدیر محترم پژوهشی، آقای دکتر شیری مدیر گروه نانو فناوری پزشکی،خانم دکتر ارکان رییس مرکز تحقیقات دارورسانی نانو، مدیر محترم گروه فارماسیوتیکس و جمعی از اساتید دانشکده داروسازی برگزار گردید، ابتدا آقای دکتر ورمیرا ضمن خوش آمد گویی به اساتید به اهمیت آشنایی با حمایت­های ستاد نانو پرداختند در ادامه آقای دکتر اختراعی مسئول دفتر ارتباط با صنعت مقدمه­ ای از حمایت­ها را توضیح دادند و سپس خانم غلامی راد کارشناس دفتر ارتباط با صنعت، تمام حمایت­های تشویقی ستاد نانو در سند ده ساله دوم یعنی حمایت از پایان­ نامه­ های صنعتی-کاربردی و همچنین حمایت از مقالات چاپ شده در مجلات منتخب ستاد ویژه نانو را ارائه نمودند. پس از بحث و بررسی پیشنهاداتی در جهت تشویق و تسهیل روند استفاده دانشجویان از حمایت­ها ارائه شد.

۲۸ تیر ۱۳۹۹ ۱۴:۱۴