با علم و فناوری مشکلات را از سر راه بر می‌داریم.

در راستای سیاست‌های پیشگیرانه در برابر شیوع ویروس کرونا، شرکت "زیست ایمن رازی" به عنوان شرکت فناور عضو مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، به مدیرعاملی جناب آقای احمد تاجه‌میری، موفق به ساخت دستگاه ضدعفونی کننده دست خودکار (Automatic Hand Sanitizer) شدند.

مجری این طرح در رابطه با اهمیت محصول بیان داشتند که در بسیاری از اماکن عمومی، از افشانه‌های دستی مواد ضدعفونی استفاده می‌شود که تماس دست با اهرم افشانه خود می‌تواند موجب انتقال آلودگی شود. دانش فنی تولید این دستگاه کاملا بومی و در نتیجه همکاری یک تیم علمی شامل سرکار خانم دکتر چیمن کرمی و آقایان دکتر میلاد اختراعی، مهندس ساسان زنگنه و مهندس اسمعیل معمولی بوده است و هزینه تمام شده دستگاه در مقایسه با مشابه خارجی آن کمتر از نصف می‌باشد. تاجه ‌میری افزود که فروش این محصول همراه با ضمانت کیفیت آن به مدت یک سال می‌باشد. در حال حاضر درخواست‌های متعددی جهت سفارش دستگاه به این شرکت ارسال شده است و برنامه ریزی جهت ساخت و تحویل دستگاه‌ها طبق زمان تعیین شده صورت خواهد شد.

۳۱ فروردین ۱۳۹۹ ۱۴:۳۶