اهدا 300 عدد کرم مرطوب کننده پوست تولیدی شرکت دانش بنیان طب سـنتی نیکا جهت قـدردانی از کادر درمان

شرکت دانش بنیان طب سـنتی نیکا عضو مرکز رشـد فناوری دانشـگاه علوم پزشکی کرمانشاه جهت قـدردانی از کادر درمان مشـغول به خـدمت در بخشهـای مربوط به درمان بیماران مبتلا به کرونا شـهر کرمانشاه، 300 عدد کرم مرطوب کننده پوست تولیدی خود را به دانشـگاه اهدا نموده است. شرکت نیکا به مدیر عاملی آقای رشیدی از شرکت های پیشرو در تولید داروهای گیاهی و محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی بوده و موفق به کسب مجوز تولید از سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت شده است. از دیگر افتخارات این شرکت، کسب عنوان فناور برتر در سال 1398از سمت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد.