برگزاری جلسه همکاری با شرکت آب و فاضلاب استان و شرکت سهامی آب منطقه ای

برگزاری جلسه همکاری با شرکت آب و فاضلاب استان  و شرکت سهامی آب منطقه ای
در این جلسه که با همت دفتر ارتباط با صنعت و سازمان‌های دانشگاه و حضور جناب آقای دکتر رضا داوودی معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب شهری کرمانشاه تشکیل گردید، پیرو ماموریت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به دانشگاه جهت انجام پروژه "حذف نیتروژن و فسـفر از فاضلاب با اسـتفاده از روش های زیست فناوری"، هماهنگی لازم جهت اجرای پروژه در زیرساخت‌های اداره آب و فاضلاب شهری هماهنگی لازم صورت گرفت.

در این جلسه آقای دکتر نجفی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر ورمیرا مدیر توسعه فناوری دانشگاه، آقای دکتر پیرصاحب مدیر پژوهشی دانشکده بهداشت و جناب آقای دکتر داوودی پیشنهادات خود را جهت چگونگی شکل گیری این همکاری ایراد فرمودند. در پایان با توافق طرفین، مقرر گردید دو تفاهم نامه مشترک فعالیت در زمینه پروژه ماموریتی و همچنین شکل گیری همکاری کلی منعقد گردد.