گزارش نمایشگاه فن بازار ملی سلامت 16و17 آبان ماه

در راستای تحقق اهداف عالی ارتباط دانشگاه با صنعت و تقویت زیر ساخت های دانشگاه نسل سوم و کارآمد «پنجمین همایش و فن بازار ملی سلامت » در تاریخ های 16 و 17 آبان ماه سال 1398 توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیرخانه دائمی فن بازار سلامت با شعار «دانشگاه نوآور، رونق اقتصاد سلامت» در منطقه آزاد چابهار برگزار شد.

اهداف برگزاری رویداد شامل موارد زیر بود:

* تقویت هم افزایی آموزش و پژوهش در راستای محصولات فن‌آورانه

* تقویت مشارکت دانشگاه  با شرکت‌های دانش بنیان  و صنعتی و جامعه

* ایجاد فرصت تجاری بین موسسات تحقیقاتی، دانشگاه‌ها و مراکز بازرگانی

* ارائه نوآوری و فناوری‌های نوین سلامت دانشگاهی به سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی

* گسترش مشارکت‌ها و همکاری‌های رسمی و غیر‌رسمی در زمینه فناوری

* شناخت نیازهای واقعی صنعت(تقاضا) برای محققان و دانشگاه(عرضه)

بخش‌های مختلف فن‌بازار به شرح زیر برگزار شد:

1- نمایشگاه فن‌بازار جهت ارائه فناوریها

2- پنل‌های تخصصی در موضوعات آموزشی، پژوهشی و فناوری

3-فراخوان ایده‌های محصول محور در حوزه‌های مختلف سلامت

بیش از 350 دانشجوی خلاق و150 عضو هیئت علمی از سراسر کشور،50 مسئول ارشد وزارت بهداشت، وزارت کار، وزارت صنعت در این فن بازار حضور داشتند. مدیریت توسعه فناوری این دانشگاه نیز با برپایی غرفه در بخش نمایشگاهی به ارائه‌ی دستاوردها و محصولات جدید پرداخت. این محصولات حاصل نتایج طرح های فناوری اتمام یافته و طرح های ارتباط با صنعت تجاری شده بودند. همچنین گواهی اختراعات سال های اخیر در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفت.

تیم دانشجویی دانشگاه نیز پس از 6 ساعت کارگاه آموزشی تخصصی در حوزه ی کارآفرینی، در طی دو روز رقابت دانشجویی مابین 31 تیم دانشگاه های کشور، به رتبه پنجم دست یافتند.