حضور شرکت های مرکز رشد فناوری سلامت در نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری اینوتکس

نمایشگاه اینوتکس رویدادی در زمینه ی نوآوری و فناوری در کشور است که هر ساله با حضور اجزای اکوسیستم نوآوری کشور برگزار می شود.

در این نمایشگاه ۱۱شرکت دانش بنیان عضو مرکز که با حمایت دانشگاه موفق به ساخت نمونه ی اولیه ی محصولات خود شده بودند، با معرفی محصولات و ارائه ی کاتالوگ هایی، به ارائه ی فعالیت خود پرداختند.
شرکت طب سنتی نیکا با ارائه‌ی پماد ترمیم زخم، شرکت نیکان اکسیر  باختر با ارائه‌ی مواد موثر دارویی، شرکت طهورا طب با ارائه‌ی ژل ضد ریزش مو، شرکت طهورا شفا دارو با ارائه‌ی داروی کاهش قند خون، شرکت زیست فرافن آبشار با ارائه‌ی دستگاه سنجش غلظت آلمینیوم، شرکت رهش داروی نوین با ارائه‌ی داروهایی با رهایش کنترل شده و شرکت زیست داروی فارمد با ارائه‌ی داروی ضد ریزش مو از جمله شرکت های فعال در این نمایشگاه بودند.