بازدید مجموعه مدیریت فناوری دانشگاه و جمعی از اساتید دانشگاه از شرکت پارس ایزوتوپ

مجموعه مدیریت فناوری دانشگاه به همراه جمعی از اساتید دانشگاه در راستای گسترش ارتباط بین دانشگاه و صنعت از واحدهای تولیدی سازمان انرژی اتمی به عنوان تنها شرکت تولید کننده رادیوایزوتوپ های صنعتی و پزشکی بازدید کردند.

در این دیدار راکتور هسته‌ایی سازمان انرژی اتمی، سایت تولید کننده کیت های رادیوایزوتوپ و سیکلوترون سایت کرج مورد بازدید قرار گرفت. طی دیدارهای دو طرفه مابین شرکت پارس ایزوتوپ و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، قابلیت ها و توانمندی های موجود در دو مجموعه مطرح شده و زمینه‌های ایجاد همکاری و اجرای پروژه های مشترک مورد بررسی قرار گرفت.