شرکتهای دانش بنیان می توانند از کمکهای مالی برنامه افق 2020 اتحادیه اروپا استفاده نمایند

شرکتهای دانش بنیان می توانند به صورت انفرادی و یا به صورت مشارکت با شرکتهای خارجی از کمکهای مالی تعریف شده در برنامه افق 2020 اتحادیه اروپا استفاده نمایند.

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، افق 2020 اروپا بزرگترین برنامه تحقیقات و نوآوری اتحادیه اروپاست که با بودجه ای بالغ بر 80 میلیارد یورو به تصویب رسیده است.

این برنامه جهت اجرای پروژه های توسعه اقتصادی کشورهای عضو اتحادیه اروپا، کمکهای مالی مختلفی در اختیار دولتها قرار داده و صنایع کوچک و متوسط را مورد حمایت خود قرار می دهد.

لازم به ذکر است بودجه 80 میلیارد یورویی برای افق 2020 به منظور تحقق اهداف رشد و کسب و کار، تقویت علم و فناوری و انجام پژوهش و نوآوری پیش بینی شده است و کشور ایران نیز واجد دریافت این بودجه میباشد.

گفتنی است هدف از این برنامه، جذب و علاقمندسازی عموم مردم به مسائل علمی و ترغیب دانشمندان برای تلاش در جهت تحقق اهداف پروژه و نیز انجام تحقیقات پیشرفته می باشد. شرکتهای دانش بنیان میتوانند بصورت انفرادی یا مشارکت با شرکتهای خارجی از کمکهای مالی تعریف شده در این برنامه استفاده نمایند.

نحوه همکاری شرکتها و اشخاص با این برنامه بطور مفصل در پایگاه اینترنتی زیر آمده است: