برگزیدگان اولین رویداد ارائه فن آفرینی شیخ بهایی معرفی شدند

رویداد ارائه فن آفرینی شیخ بهایی برای نخستین بار توسط شهرک علمی - تحقیقاتی اصفهان و با همکاری رویداد جهانی اسلاش همزمان با یازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی برگزارشد.

از 17 شرکت نوپا که برای معرفی خود در مدت سه دقیقه انتخاب شده بودند، نمایندگان پنج شرکت برای حضور در رویداد جهانی اسلاش در کشور فنلاند انتخاب شدند.
صفا طاهر خانی از استان تهران ، علی بابایی چشمه احمد رضایی از استان تهران ،الهه پور فخرایی از استان تهران ، المیرا جمالیان از استان تهران و سید محمد مدنی از استان تهران انتخاب و به نماینده رویداد جهانی اسلاش در تهران معرفی شدند.
جایزه این افراد کمک هزینه حضور در رویداد اسلاش در کشور فنلاند به مبلغ 50 میلیون ریال است .
یازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی و اولین المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی روز شنبه 19 اردیبهشت در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی شروع به کار کرد و عصر امروز دوشنبه 21 اردیبهشت به کار خود پایان داد.