نرم‌افزاری برای پیش‌بینی واکنش باکتری به داروهای جدید

محققان آمریکایی نرم‌افزار جدیدی طراحی کرده‌اند که از قابلیت شناسایی تغییرات ژنتیکی در باکتری و مقاوم‌سازی آنها در برابر داروهای جدید برخوردار است.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، محققان دانشگاه دوک از این نرم‌افزار برای پیش‌بینی مقاومت عفونت باکتریایی در حال تکامل در برابر داروهای جدید پیش از آزمایش بالینی بر روی انسان استفاده کردند.

از این برنامه برای شناسایی تغییرات ژنتیکی که به باکتری استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA) اجازه می‌دهد تا در برابر کلاس جدید داروهای آزمایشی مقاومت کند، استفاده شد.

زمانیکه باکتری زنده در معرض داروهای آزمایشی جدید قرار گرفت، دو تغییر ژنتیکی در الگوریتم آنها قابل پیش‌بینی بود.

«بروس دونالد» استاد بیوشیمی و علوم رایانه دانشگاه دوک و سرپرست تیم تحقیقاتی تأکید کرد: این دستاورد به محققان برای پیش‌بینی واکنش باکتری و درک نحوه فرار آنها از چنگ داروهای جدید کمک می‌کند.