متقی‌طلب در گفت‌وگو با فارس خبر داد برگزاری فن‌بازار پژوهشی کشور با حضور دانشجویان و سرمایه‌گذاران خارج از کشور

رئیس فن‌بازار ایران گفت: امسال فن‌بازار با حضور شرکت‌های بخش خصوصی، سرمایه‌گذاران و دانشجویان ایرانی خارج از کشور برگزار می‌شود.
مجید متقی‌طلب رئیس فن‌بازار کشور در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: امسال فن‌بازار در فضای سه هزار متر مربع با حدود 90 دانشگاه،‌پارک و مرکز رشد در هفته پژوهش برگزار می‌شود. وی افزود: ‌بر اساس مذاکرات شرکت‌های بخش خصوصی و دانشجویان ایرانی خارج از کشور از کشورهای فرانسه، هلند،‌روسیه، ازبکستان، ایتالیا و انگلیس نیز در این فن‌بازار طرح‌هایی را ارائه می‌کنند. متقی طلب گفت: گروه سرمایه‌گذاری پارک علم و فناوری و دانشگاه ترکیه نیز در این فن‌بازار حضور دارند. به گفته متقی‌طلب دو شرکت از کشور آلمان نیز در این فن‌بازار حضور می‌یابند که بیش از 500 فن‌آوری آماده تجاری‌سازی فراهم کردیم و امیدواریم قراردادهایی را در این زمینه منعقد کنیم.