ستاری خبر داد: اختصاص بودجه هزار میلیارد تومانی به صندوق نوآوری و شکوفایی در سال 94

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از ورود هزار میلیارد تومان بودجه به صندوق نوآوری و شکوفایی به صورت خاص در سال 94 خبر داد.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر سورنا ستاری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش بودجه تحقیق و پژوهش، گفت: با توجه به اینکه بودجه سال 94 در حال بسته شدن است، در تلاش هستیم که بودجه تحقیق و پ‍ژوهش را برای سال آینده افزایش دهیم.

وی در خصوص تقویت شرکت‌های دانش بنیان افزود: اجرایی سازی قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان از اهداف اصلی این معاونت است که امیدواریم در این راستا به نتایج خوبی دست پیدا کنیم.

ستاری در پایان گفت: قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان قانون خیلی مترقی است، اما برای اجرایی سازی آن به کمک همه دستگاه‌ها نیاز داریم.