رونمایی از 9 دستاورد پژوهشگاه علوم و فناوری شهید احمد کاظمی در صنعت هوایی

پژوهشگاه علوم و فناوری شهید احمد کاظمی دانشگاه صنعتی شریف از 9 محصول دانش بنیان خود در نمایشگاه بین المللی دو سالانه صنایع هوایی وهوانوردی در کیش رونمایی کرد.

به گزارش خبرنگار فناوری ایسنا، ناصرظهیرنیا، دبیرارتباط با صنعت پژوهشگاه علوم و فناوری شهید احمد کاظمی، این دستاوردها را شامل موتورmd35 پیستونی تک سیلندر دو زمانه هواخنک کاربراتوری، موتور 550 md پیستونی چهار سیلندر دو زمانه هواخنک کاربراتوری، موتور mvr 200 احتراقی دوار ونکل چهار زمانه کاربراتوری هوا خنک، ملخ شش لایه، سیستم ناوبری تلفیقی مبتنی بر MEMS آنتن c-lpda رادار iff تقویت کننده توان بالای vhf و سیستم عامل بلادرنگ خاص منظوره (آکروس) عنوان کرد.

وی گفت: این پژوهشگاه به منظور اهداف چون تبادل اطلاعات تولید کنندگان مصرف کنندگان، عرضه کنندگان محصول را در سطح ملی، منطقه ای و بین المللی الگوبرداری از تجربیات موفق شرکت ها و موسسات پیشرفته و توسعه یافته انقعاد تفاهم نامه دراین نمایشگاه حضور یافتند.

ظهیرنیا در ادامه از برگزاری اولین کنفرانس ناوبری در ایران در دانشگاه صنعتی شریف طی روزهای 29 و 30 بهمن ماه خبر داد.