در آستانه برگزاری همزمان با 4 استان دیگر انجام شد؛ استقبال گسترده از استارتاپ ویکند قزوین

استارتاپ ویکند قزوین که همزمان با 4 استان دیگر با حمایت مرکز شتابدهی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در هفته جهانی کارآفرینی برگزار خواهد شد، با استقبال گسترده ای رو به رو شد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شاهین فیضی، برگزار کننده استارتاپ ویکند استان قزوین، درباره برگزاری این رویداد توضیح داد: استارتاپ ویکند استان قزوین همانند تهران، مشهد، ساری و اصفهان 28 تا 30 آبان ماه به مناسبت هفته کارآفرینی برگزار می‌شود.

فیضی با بیان اینکه این رویداد در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار می‌شود، افزود: این رویداد با استقبال گسترده ای مواجه شده است. این نخستین دوره ای است که در قزوین استارتاپ ویکند برگزار می‌شود و چنین استقبالی قابل توجه است و باعث می‌شود تا به برگزاری رویدادهای بعدی بیاندیشیم.

برگزار کننده استارتاپ ویکند استان قزوین بیان کرد: سعی کردیم این استارتاپ ویکند به صورت بومی برگزار شود و تا حد امکان 50درصد اساتید، داوران و مربیان برای قزوین باشند.

وی افزود: البته از شهرهای دیگر از جمله آمل، تهران، زنجان و کرج هم در این برنامه شرکت کرده‌اند. همچنین مراکز رشد چند دانشگاه هم نماینده‌های خود را به این استارتاپ ویکند فرستاده‌اند.

شرکت نماینده جهانی استارتاپ ویکند از آلمان

فیضی از شرکت نماینده جهانی استارتاپ ویکند خبر داد و گفت: خانم سارا یوزینگر، در دانشگاه تهران هم سابقه فعالیت دارد. یوزینگر مدیر پروژه شتاب دهنده آواتک و نماینده جهانی استارتاپ ویکند نهم است.

وی درباره سخنرانان استارت آپ ویکند قزوین عنوان کرد: دکتر مرتضی موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر محمدرضا آراستی رییس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف، ، مصطفی امیری فارغ التحصیل علوم کامپیوتر و کارآفرین فعال و سیاوش محمودیان کارآفرین و موسس وبسایتی با هدف متصل کردن تمام برنامه نویسان جهان، از سخنرانان این رویداد هستند.

برگزار کننده استارتاپ ویکند قزوین همچنین بیان کرد: داوران این رویداد ناصر غانم زاده، مصطفی شکیبا، احمدرضا مسرور، آیت حسینی، عطا خلیقی سیگارودی، دکتر کامبیز حیدرزاده هنزائی و دکتر بهروز معصومی هستند.

به گفته فیضی، مربیان این رویداد عبارتند از: دکتر حسام زند حسامی، غلامرضا عابدینی، کتایون سپهری، شاهین کاتبی، فائزه کاظمی، مانا مالکی، معراج معمار نسب، بهرام ستاری، سید جمال یوسفی، مهران داودی، مهدی اصل علی نژاد، مهدی سروری، رامین خطیبی، تورج صابری وند.

استارتاپ ویکند قزوین همزمان با 5 استان دیگر با حمایت مرکز شتابدهی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در هفته جهانی کارآفرینی از 28 تا 30 آبان ماه در دانشگاه آزاد قزوین برگزار می شود.