«دیپلماسی علم و فناوری» در جلسه ستاد راهبری اجرای نقشه جامع بررسی می شود

ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور هفته اینده به ریاست دکتر محمد رضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، «دیپلماسی علم و فناوری» را مورد بررسی قرار می دهد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نخستین دستور این جلسه در حوزه راهبردها و اقدامات ملی اسناد، ادامه بحث و بررسی ساماندهی مسئولیت‌ها و اختیارات هیأت‌های امناء دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی است.

دستور بعدی جلسه 52 ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، بررسی ماموریت‌های جهاد دانشگاهی در راستای اجرایی شدن نقشه جامع علمی کشور است که در دیدار مدیران جهاد دانشگاهی با رهبر معظم انقلاب « مدظله العالی» مورد تاکید ایشان قرارگرفته بود.

همچنین بررسی موضوع «دیپلماسی علم و فناوری» او رائه گزارش یکی از دانشگاه‌های کشور پیرامون اقدامات این دانشگاه در راستای اجرایی نقشه جامع علمی کشور سایر دستور جلسه های ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور را تشکیل می دهند.