پنج طرح نوپا درکمیته تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان استان های کرمانشاه، ایلام و لرستان به تصویب رسید

جلسه ی کمیته تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان استان های کرمانشاه، ایلام و لرستان در پارک علم و فناوری کرمانشاه بر گزار شد و پنج طرح نوپا تشخیص و به تصویب کمیته رسید.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، چهارمین جلسه کمیته تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان استان های کرمانشاه، ایلام و لرستان  در سالن شهید نوروزنژاد پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه برگزار شد.

در این جلسه دبیر کمیته تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان استانهای کرمانشاه، ایلام و لرستان بیان داشت: کمیته تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان از سال 92 تشکیل شده است اما به  دلیل وقفه ای که داشت از ابتدای سال 1393به بررسی صلاحیت شرکت های دانش بنیان پرداخته است.

منصور شهبازیان گفت: در استان کرمانشاه، کمیته تشخیص صلاحیت یک کمیته 13 نفره می باشد که این کمیته شرکت هایی را که به صورت آن لاین ثبت نام کرده اند را بررسی می کند.

وی یادآور شد: تاکنون 135 شرکت ثبت نام نهایی شده اند که 115 شرکت در استان کرمانشاه و 21 شرکت نیز در استان لرستان ثبت شده اند.

شهبازیان اظهار داشت: تاکنون از این تعداد، شش طرح دانش بنیان تولیدی و هشت طرح نوپا ارزیابی و تصویب شده است و در جلسه جاری نیز پنج طرح به طرح های نوپا افزوده شد.

وی گفت: 70 شرکت مستقر در پارک علم و فناوری استان های کرمانشاه و لرستان ارزیابی و تصویب شده اند که به امید خداوند نهایی می گردند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: جلسات کمیته تشخیص صلاحیت موسسات و شرکت های دانش بنیان ادامه خواهد داشت.

گفتنی است: به شرکتهای دارای مجوز دانش بنیان انواع کمک های بلاعوض، یارانه ها، تسهیلات بانکی، صدور انواع ضمانت نامه ها و مشارکت و سرمایه گذاری در طرح ها توسط صندوق نوآوری و شکوفایی ارائه می شود.