اعزام هیات تجاری و برگزاری جلسات B2B در روسیه

کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری در نظر دارد هیات تجاری از شرکت‌های دانش‌بنیان را به همراه دکتر ستاری (معاون محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری) جهت برگزاری نشست‌های B2B با شرکت‌های متناظر روسی در شهرهای مسکو و یکاترینبورگ اعزام نماید. برگزاری نشست‌ها در یکاترینبورگ همزمان با یکی از بزرگترین نمایشگاه‌های صنعتی روسیه (نمایشگاه اینوپروم) خواهد بود.

اعزام هیات در تیرماه سال 98 برگزار خواهد شد. شرکت‌های دانش‌بنیان جهت حضور در هیات می‌توانند از لینک زیر ثبت‌نام نمایند. لازم به ذکر است جزئیات سفر از قبیل هزینه‌ها و زمان دقیق مشخص نبوده و ثبت‌نام اولیه جهت ارزیابی شرکت‌ها و انتخاب شرکت‌های برتر جهت حضور در هیات صورت می‌گیرد.

50% هزینه‌های اعزام هیات از قبیل بلیط رفت و برگشت، هتل، ویزا و ترنسفر توسط مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری پرداخت می‌گردد.

زمان برگزاری: تیرماه 1398

مهلت ثبت‌نام: یکشنبه 26 اسفند97