log

شماره ثبت : 21062

 

نام شرکت :  سلامت آبزی زاگرس

مدیر عامل : عیسی بهرامی زاده

234

زمینه فعالیت:   

اجرای پروژه های نظارتی و مهندسی در زمینه شیلات و آبزیان، ارائه خدمات آزمایشگاهی و تخصصی شیلات، اجرای پژوهش های کاربردی و نیمه صنعتی به منظور: تهیه فرمولاسیون فرآورده های شیلاتی، روش های تولید محصولات تهیه شده از آبزیان، بررسی کیفیت آبزیان، تکنولوژی فرآورده های دریایی و آبزیان، تولید و بررسی کیفی انواع فرآورده های گوشتی و فرآورده های گوشتی ماهی از قبیل (سوسیس ماهی، کوکتل ماهی، برگرماهی، ناگت ماهی، کالباس ماهی)، پاته ماهی،کوفته ماهی، تمپورای ماهی، رول ماهی، سوریمی ماهی، اشترودل ماهی، چیپس ماهی، پفک ماهی، پنیر ماهی،خمیر ماهی، کیک ماهی، بستنی ماهی، سس ماهی، کباب کوبیده ماهی، کباب لقمه ماهی، تولید انواع سالاد( الویه)آبزیان،سوپ ماهی،ژله ماهی، ماهی شور(نمک سود)،ماهی دودی، غذاهای فست فودی آبزیان، کنسرو ماهی تن، کنسرو ماهی دودی، و سایر کنسرو آبزیان، تولید ژلاتین ماهی خوراکی در صنایع پزشکی- غذایی و دارویی، تولید کلاژن ماهی خوراکی در صنایع پزشکی- غذایی و دارویی،  تولیدکیتوزان میگو در صنایع پزشکی- غذایی، دارویی و کشاورزی(کودهای زیستی)، بسته بندی ماهی، میگو و انواع سخت پوستان و آبزیان، بسته بندی فیله های طعم دار، غذاهای دریایی منجمد، غذاهای دریایی خشک، غذاهای دریایی دودی، تولید روغن ماهی غذایی و دارویی(امگا-3 خوراکی)، تولید کنسانتره غذای ماهی، تولیدات دارویی،فرآوری اشپل ماهی و خاویار ماهی، محصولات حاصل از عمل آوری لابستر _ بسته بندی،استخراج کتین و کیتوزان حاصل از خرچنگ و میگو، سوریمی خرچنگ، کنسرو خرچنگ، فرآورده های حاصل از خرچنگ و بسته  بندی، محصولات حاصل از فرآوری نهنگ، دلفین و بسته بندی، تولید محصولات آرایشی و بهداشتی و دارویی از ماهی، میگو، انواع جلبک ها و سایر ماهیان دریایی و آبزی، تولید کود و سوخت های زیستی از جلبک ها،فرآورده های اختاپوسی، فرآورده های ماهی مرکب،فرآوری عروس دریایی، محصولات خشک شده آبزیان،فرآوری انواع صدف ها و بسته بندی، فرآروی پای قورباغه، گوشت و بسته بندی تازه و منجمد قورباغه،کنسرو قورباغه و سایر فرآورده های تولیدی از آن، تهیه چرم از پوست آبزیان (ماهیان خاویاری)، سخت پوستان و دوزیستان، فرآورده های سوخاری، تولید برگرهای گیاهی، انواع برگرهای گوشتی ماهی ، میگو، گوشت قرمز و مرغ، تولید و بررسی کیفی انواع فرآورده های میگویی(کنسرو میگو، برگر میگو، ناگت میگو،سوسیس میگو، میگوی پخته و خشک، میگوی شور و خشک، میگوی کبابی،سوپ میگو، شنسیل میگو، میگوی تخمیر شده شور،)، تهیه فرآورده های نوین و استخراج هر نوع ترکیبات زیست فعال از آبزیان(ضایعات) و جلبک های دریایی(برگر جلبکی، سوسیس جلبکی، ترشی جلبک،غنی سازی پاستا با جلبک،غنی سازی پاستا با پروتئین ماهی، پودر جلبک، عصاره های جلبکی، تهیه دارو از جلبک(قرص، کپسول)، مکمل های ورزشی و غذایی جلبکی، فیلم های خوراکی داروئی و بسته بندی، غذاهای جلبکی منجمد- خشک، نان جلبکی،نان بستنی جلبکی، نوشیدنی های جلبکی)، بررسی کیفیت و تولید فرآوردهایی از ماهی و میگو، سخت پوستان و سایر آبزیان دریایی، افزایش ماندگاری بهبود و کیفیت محصولات آبزیان، اینکپسوله پودر و امولاسیون روغن ماهی، فرآورده های غلاتی غنی شده با ماهی، تولید پودر پروتئین ماهی، محصولات غنی شده با پروتئین ماهی، تولید پودر استخوان  از ماهی خاویاری و سایر ماهیان( استخراج هیدروکسی آپاتیت)، تولید پودر غضروف ماهیان خاویاری و سایر ماهیان (استخراج کندروئتین سولفات)،کالاهای پزشکی،  نظارت و هدایت کلیه فعالیت  های بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان، خرید و فروش سهام شرکت های مرتبط با موضوع شرکت، خرید و فروش و واردات و صادرات کلیه کالاهای مجاز بازرگانی، اخذ و اعتبار بانکی به صورت ارزی و ریالی از کلیه بانک ها و موسسات مالی و اعتباری، شرکت در مناقصه و مزایده های دولتی و خصوصی، ایجاد شعب در سراسر کشور و اعطاء نمایندگی های معتبر خارجی.

 

درباره شرکت :

این شرکت با هدف ارتقاء دانش و صنعت در حوزه فرآوری آبزیان، شناخت چالش ها و ارائه برنامه های بنیادی در راستای ارتقاء سرانه مصرف آبزیان و فرآورده های جلبکی تاسیس شده است. هدف اصلی شرکت، کمک به سلامت جامعه و توسعه اقتصادی کشور از طریق تولید،توزیع و ترویج مصرف فرآورده های غذایی، صنعتی و دارویی متنوع از آبزیان و جلبک است.

 

چکیده طرح:

غذا یکی از مهمترین نیازهای انسان است و تأمین غذای سالم با سلامت جامعه در ارتباط است. با توجه به روند افزایشی بیماری های تغذیه ای، لزوم تلاش دائم برای تولید مواد غذایی ایمن و یافتن ترکیبات جدید پروتئینی با منشاء طبیعی (گیاهی) از اهمیت بالایی برخوردار است. جلبک ها از دیدگاه تغذیه انسانی بسیار حائز اهمیت بوده و می تواند بخش مهمی از اجزاء غذائی مورد نیاز انسان را در حد مطلوب  تامین نماید. تولید««  برگر جلبکی»» بعنوان یکی از  تحولات نوین در صنعت غذایی دنیا می‌تواند نقش عظیمی در جایگزینی این فرآورده با پروتئین های گوشتی کنونی ایفا نماید. برای تولید این برگر از افزودنی‌های مجاز، ادویه جات و نگهدارنده های طبیعی (جلبک ها منبعی غنی از آنتی اکسیدان ها بوده، مانع از اکسیداسیون چربی و افزایش ماندگاری فرآورده ها می شوند) استفاده می شود. این فرآورده‌ از تولیدات فراسودمند بوده و تامین کننده نیازهای پروتئینی جامعه و تضمین کننده سلامت مصرف کنندگان خواهد بود.

 

نام محصولات :  برگر جلبک ، سوسیس جلبک و ....

همچنین سایر فرآورده های محصولات جنبی شیلاتی همچون برگر ماهی، سوسیس ماهی، پاته ماهی و ....

 

عکس محصول :