مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه در پنجمین نمایشگاه فن بازار ملی سلامت در چابهار شرکت کرد.

در راستای تحقق اهداف عالی ارتباط دانشگاه با صنعت و تقویت زیر ساخت های دانشگاه نسل سوم و کارآمد «پنجمین همایش و فن بازار ملی سلامت » در تاریخ های 16 و 17 آبان ماه سال 1398 توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیرخانه دائمی فن بازار سلامت با شعار «دانشگاه نوآور، رونق اقتصاد سلامت» در منطقه آزاد چابهار برگزار شد.

مدیریت توسعه فناوری دانشگاه نیز با برپایی غرفه در بخش نمایشگاهی پنجمین فن بازار ملی سلامت شرکت کرد.

در این نمایشگاه که با حضور مراکز رشد دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان برگزار شد،محصولات تجاری شده ی ارتباط با صنعت و طرح های فناورانه در غرفه ارائه شد و مورد توجه و استقبال بازدید کنندگان قرار گرفت. تیم دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در بخش مسابقه ی دانشجویی این رویداد شرکت کردند و از بین 31 تیم به رتبه ی پنجم دست یافتند.

نمایشگاه فن بازار