بازدید از جان پناه هاری رسُت در دیواره ی کوه بیستون توسط تیم سنگ نوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

بازدید از جان پناه  هاری رسُت در دیواره ی  کوه بیستون توسط تیم سنگ نوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
با احترام برابر تقویم کوهنوردی دانشگاه برنامه آخر هفته اختصاص به صعود قله ی داخل استانی دارد و کوه هدف پرآو می باشد .
زمان حرکت: ساعت 03:00 بامداد صبح روز جمعه تاریخ 1398/08/03 از ساختمان شماره یک دانشگاه می باشد.
داوطلبان و همنوردان عزیزی که مایلند با مسئولیت خویش در این برنامه حضور داشته باشند لطفا نام خود را به لیست ارتباطی گروه اضافه نمایند. لازم بتذکر است درصورت بروزهر گونه حادثه ای مسئولیتی متوجه مقامات محترم دانشگاه علی الخصوص سرپرست کوهنوردی دانشگاه نمی گردد.
بدیهی است پیش نیاز ثبت نام صعود به قله قاش مستان ،شرکت فعال در این برنامه می باشدواینکه زمان کوه نوردی حدود ده ساعت پیش بینی می گرددبا علم به اینکه با بارش نزولات آسمانی برخورد می نماییم کوله پشتی را مهیا می نماییم.

7

2

از سمت راست به ترتیب آقایان:نادر منتظریانی ،سیامک  پُردلی ،دکتر شیبت زاده ، صمصام دبیری و خلیل عسگری

5