جلسه مشترک با مسئولین بیمه تامین اجتماعی

نشست مشترک میان مسئولین محترم شعبه 1 اداره تامین اجتماعی کرمانشاه و مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با هدف هماهنگی جهت بازرسی و مشکلات بیمه ای شرکتهای عضو مرکز رشد برگزار گردید.

در ابتدای این نشست جناب آقای دکتر کامبیز ورمیرا ریاست محترم مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه  توضیحاتی در رابطه با عملکرد مرکز رشد و دغدغه های شرکتهای عضو مرکز ارائه دادند. ایشان با تاکید بر جایگاه ویژه شرکتهای دانش بنیان در فرآیند اشتغال زایی بر ضرورت مرتفع نمودن مشکلات این شرکتها تاکید نمودند. ایشان در ادامه خواستار مرتفع شدن مشکلات بازرسی شرکتهای مستقر در مرکز رشد شدند و ضمن اشاره به ضرورت حضور اکثر اعضای شرکتهای دانش بنیان در آزمایشگاهها و مراکز تحقیقاتی، شرایط کاری متفاوت شرکت های فناور با دیگر شرکت‌های تولیدی را شرح دادند. در ادامه جناب آقای خدابخش دوستوندی و همکاران محترم ایشان راهکارهای قانونی در این زمینه ارائه داده و نحوه تعامل با شرکت‌های عضو مرکز رشد پیشنهاد گردید.